static-page-image

Кои сме ние?

 


CONTOUR.BG е нов български онлайн магазин за дрехи и аксесоари секънд хенд, създаден от любов към живота и вярата в хората. През последните 9 години работим с хора и секънд хенд дрехи и това ни доставя огромно удоволствие. Някак, следвайки усета си и благодарение на всички Човеци, които срещнахме по пътя си, дойде време за този проект.

„Къщата на КОНТУР“, както наричаме нашата база, се намира в София. Тук, целият ни екип влага желание и старание на всеки етап от процеса, както и доза забавление. Споделяме едни и същи ценности, а именно Доверие, Уважение, Коректност, Професионализъм, Страст, Устойчиво развитие.

Нашата мисия е да доставяме качествени и маркови дрехи и аксесоари секънд хенд, които грижливо селектираме, за да могат те - нашите находки - да стигнат до своите нови притежатели, които са много различни, но винаги в търсене на своя стил и контур.

Изпълнявайки нашата мисия, всъщност ставаме част от новата и така любима за нас тенденция за устойчиво развитие. Устойчиво развитие е начин на използване на природните ресурси, който цели да задоволи човешките нужди, като същевременно запазва естествения баланс в околната среда, така че тези потребности да могат да бъдат задоволявани както в текущия момент. Всяка подбрана от нас дреха е опакована в кутия от 100% рециклирана хартия.